Sta eens even stil bij het verkeerregelen langs de weg

Trotse opleidingspartner

Het bevlogen en fanatieke team van Heel Nederland Werkt heeft samen met Rico Verhoeven een belangrijke missie; zoveel mogelijk mensen aan een goede baan helpen.

 

>> Klik voor de opleiding met baangarantie! <<

Partnerschap met werkgevers

Heel Nederland Werkt is een initiatief van wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven. Hij wil met het gratis online platform voor werkgevers en werknemers zoveel mogelijk mensen helpen aan een passende en vooral leuke baan.

Met het grote online bereik van Rico en de steun van zijn bekende vrienden (media persoonlijkheden en influencers) faciliteert heelnederlandwerkt.nl naast ruim 200.000 vacatures ook vele gratis opleidingen, gratis cursussen en gratis persoonlijkheidstesten. Om dit te bereiken werkt de stichting Heel Nederland Werkt samen met betrouwbare ondernemingen door heel Nederland die ook bereid zijn om in gemotiveerde mensen te investeren en hun gratis diensten aan te bieden.

Zo veel mogelijk drempels wegnemen voor zowel werkzoekenden als werkgevers en ze laten samenkomen op het online platform. Dát is hoe Heel Nederland Werkt het aanpakt. Deze aanpak en instelling past helemaal bij de oprichters van Verkeersregelaar Nederland en een mooie samenwerking is hiervan het resultaat.

Wie is Verkeersregelaar Nederland?

Het bedrijf is ruim 12 jaar geleden opgericht door Henri en Martina van Doesburg en al vanaf het begin een sociaal bewogen organisatie waar goede mensen altijd welkom zijn. We hebben hier niet de focus op het CV en “het schriftelijke bewijs” dat iemand bepaalde opleidingen heeft gevolgd. Bij ons gaat om de mens en vinden we het belangrijk dat je bij ons team past.

“Bij ons is iedereen welkom met een goed stel hersens en een dosis motivatie om iets te bereiken.”

Met een team van zo’n 65 collega’s zorgt Verkeersregelaar Nederland al ruim 12 jaar voor veiligheid en goede verkeersdoorstroming bij grote evenementen, en bouw- en wegwerkzaamheden.

We zijn nu al een speler van betekenis in de markt maar Henri en Martina zitten vol groeiambities. Zo hebben ze recent een collega bedrijf in Limburg overgenomen waardoor ze nu actief zijn in de gehele zuidelijke helft van Nederland.

Wat doen we precies?

Wij zijn een bedrijf dat met onze verkeersregelaars het verkeer en mensen in goede banen leidt bij grote evenementen en bouw- en wegwerkzaamheden.

Waar staan we voor?

Wij voelen ons verantwoordelijk voor de veiligheid van wegwerkers en verkeersdeelnemers. We zullen indien nodig dan ook altijd een stap extra zetten om de veiligheid te waarborgen.

Dit doen wij met respect voor alle betrokkenen.

De medewerkers beschrijven de sfeer en mentaliteit binnen het bedrijf als gemoedelijk, laag drempelig en sociaal betrokken. De directie is altijd aanspreekbaar, oprecht betrokken bij het personeel en bij wat er dagelijks in de praktijk “op de weg” gebeurt.

Dát is de cultuur van Verkeersregelaar Nederland en het is onze overtuiging dat deze cultuur de basis is voor ons succes.

Partnerschap

Het is dan ook geen toeval dat wij een partnerschap zijn aangegaan met Heel Nederland Werkt. De sociale betrokkenheid en no-nonsens benadering zijn duidelijke overeenkomsten waardoor deze samenwerking heel natuurlijk en logisch voelt.

Diensten
Verkeer regelen

BY: admin

Vakbekwame mensen die het vak van verkeersregelaar…

Maatregelen plaatsen

BY: admin

Tijdelijke verkeersmaatregelen helpen de…

Calamiteiten

BY: admin

Bij calamiteiten gaat het in eerste instantie om…

Motard service

BY: admin

Ervaar de kracht van de dynamisch inzetbare…

Evenementen

BY: admin

Een evenement is groter dan de locatie zelf. Wij…

Opleidingen

BY: admin

Een goede opleiding levert een solide basis om mee…

Projecten
Eindhoven - Reconstructie Vestdijk

BY: admin

Fasegewijs wordt er gewerkt aan een groene en aantrekkelijke stadsboulevard, met meer ruimte voor…

N618 Boxtel Schijndel

BY: admin

Reconstructie N618 Boxtel Schijndel

N324 Aanvaring stuw Grave

BY: admin

De stuw bij Grave werd in dichte mist aangevaren door een tanker met Benzeen.

A27 Merwedebrug

BY: admin

Begin oktober 2016 werd de Merwedebrug afgesloten voor extreem zwaar verkeer en vanaf 11 oktober…

Contact
0345 - 744 056 Contactformulier
Calamiteiten

06 - 4722 1668
24 uur per dag / 7 dagen in de week

Projecten
#
Fasegewijs wordt er gewerkt aan een groene en aantrekkelijke…
#
De stuw bij Grave werd in dichte mist aangevaren door een tanker met…