Sta eens even stil bij het verkeerregelen langs de weg

Over ons

Wie is Verkeersregelaar Nederland?

Het bedrijf is ruim 12 jaar geleden opgericht door Henri en Martina van Doesburg en al vanaf het begin een sociaal bewogen organisatie waar goede mensen altijd welkom zijn. We hebben hier niet de focus op het CV en “het schriftelijke bewijs” dat iemand bepaalde opleidingen heeft gevolgd. Bij ons gaat om de mens en vinden we het belangrijk dat je bij ons team past.

“Bij ons is iedereen welkom met een goed stel hersens en een dosis motivatie
om iets te bereiken.”

Met een team van zo’n 65 collega’s zorgt Verkeersregelaar Nederland al ruim 12 jaar voor veiligheid en goede verkeersdoorstroming bij grote evenementen, en bouw- en wegwerkzaamheden.

We zijn nu al een speler van betekenis in de markt maar Henri en Martina zitten vol groeiambities. Zo hebben ze recent een collega bedrijf in Limburg overgenomen waardoor ze nu actief zijn in de gehele zuidelijke helft van Nederland.

Wat doen we precies?

Wij zijn een bedrijf dat met onze verkeersregelaars het verkeer en mensen in goede banen leidt bij grote evenementen en bouw- en wegwerkzaamheden.

Bij wegwerkzaamheden plannen we bijvoorbeeld de beste omleiding, zorgen ervoor dat er tijdelijke verkeersborden komen en zijn met mensen ter plaatse om hetgeen we gepland hebben ook goed uit te voeren. Doel is dat alle verkeersdeelnemers zo snel en efficiënt mogelijk op hun plaats van bestemming aankomen terwijl de mensen die op de weg aan het werk zijn dit op een veilige manier kunnen doen.

Ook op evenementen moet de verkeersstroom vlekkeloos geregeld zijn zodat iedere bezoeker op tijd kan zijn en de veiligheid voor iedereen gewaarborgd is. Ook hier zijn we aanwezig en hebben we een sleutelrol.

In alle gevallen is het niet een kwestie van slechts een hek of verkeersbord plaatsen. Hier zijn gespecialiseerde mensen nodig die een goed uitgedacht verkeersplan ter plaatse uitvoeren en aanpassen als de omstandigheden daar om vragen. Je bent vaak in contact met mensen om ze zo goed mogelijk te helpen om op hun bestemming te komen.

Ons werkgebied:
Waar staan we voor?

Wij voelen ons verantwoordelijk voor de veiligheid van wegwerkers en verkeersdeelnemers. We zullen indien nodig dan ook altijd een stap extra zetten om de veiligheid te waarborgen.

Dit doen wij met respect voor alle betrokkenen.

Verkeersregelaar Nederland vindt het belangrijk dat de medewerkers zich thuis voelen, gehoord voelen en zich onderdeel van een team voelen. De medewerkers beschrijven de sfeer en mentaliteit binnen het bedrijf als gemoedelijk, laag drempelig en sociaal betrokken. De directie is altijd aanspreekbaar, oprecht betrokken bij het personeel en bij wat er dagelijks in de praktijk “op de weg” gebeurt.

Dát is de cultuur van Verkeersregelaar Nederland en het is onze overtuiging dat deze cultuur de basis is voor ons succes.

Diensten
Verkeer regelen

BY: admin

Vakbekwame mensen die het vak van verkeersregelaar…

Maatregelen plaatsen

BY: admin

Tijdelijke verkeersmaatregelen helpen de…

Calamiteiten

BY: admin

Bij calamiteiten gaat het in eerste instantie om…

Motard service

BY: admin

Ervaar de kracht van de dynamisch inzetbare…

Evenementen

BY: admin

Een evenement is groter dan de locatie zelf. Wij…

Opleidingen

BY: admin

Een goede opleiding levert een solide basis om mee…

Projecten
Eindhoven - Reconstructie Vestdijk

BY: admin

Fasegewijs wordt er gewerkt aan een groene en aantrekkelijke stadsboulevard, met meer ruimte voor…

N618 Boxtel Schijndel

BY: admin

Reconstructie N618 Boxtel Schijndel

N324 Aanvaring stuw Grave

BY: admin

De stuw bij Grave werd in dichte mist aangevaren door een tanker met Benzeen.

A27 Merwedebrug

BY: admin

Begin oktober 2016 werd de Merwedebrug afgesloten voor extreem zwaar verkeer en vanaf 11 oktober…

Contact
0345 - 744 056 Contactformulier
Calamiteiten

06 - 4722 1668
24 uur per dag / 7 dagen in de week

Projecten
#
Begin oktober 2016 werd de Merwedebrug afgesloten voor extreem zwaar…
#
De stuw bij Grave werd in dichte mist aangevaren door een tanker met…